Kozmetik

Desil Oleat

INCI: Decyl Oleate7 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Yumuşatıcı ve kaydırıcı etki verir. Ciltte ipeksi his bırakır ve sürümü kolaylaştırır. Bariyer dostu olabilir ama yağlı yapısı nedeniyle bazı kişilerde komedojenik davranabilir. Endokrin bozucu riski beklenmez.

Faydaları

Kuru veya sürtünmeye açık bölgelerde konfor sağlar. Ürünün daha az yapışkan hissedilmesine yardım eder.

Dikkat edilmesi gerekenler

Yağlı ve akneye eğilimli ciltlerde gözenek tıkama eğilimi gösterebilir. Çok hassas ciltlerde nadiren ağır his bırakabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

7 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.