KozmetikEv temizlik

Dehidroasetik Asit

INCI: Dehydroacetic Acid57 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Koruyucu sistemin parçası olarak mikrobiyal büyümeyi sınırlar. Ürünün raf ömrünü destekler. Genelde düşük-orta riskli kabul edilir.

Faydaları

Kozmetiklerde yaygın kullanılan bir koruyucudur. Düşük konsantrasyonlarda iyi tolere edilir. Bariyer üzerinde belirgin bir toksisite beklenmez.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas ciltte hafif tahriş yapabilir. Gözde batma oluşturabilir. Alerjik kontakt dermatit nadirdir.

Bu içeriği içeren ürünler

57 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.