Kozmetik

Diizostearil Malat

INCI: Diisostearyl Malate27 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Dudak ürünlerinde sık kullanılan yumuşatıcı ve parlaklık vericidir. Yapışkan olmayan, konforlu bir his sağlar. Pigmentlerin ve yağların dağılımına yardımcı olur.

Faydaları

Dudakları daha dolgun ve pürüzsüz gösterebilir. Kuruluk hissini azaltmaya destek olur. Genelde iyi tolere edilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas kişilerde nadiren iritasyon yapabilir. Gözenek tıkama riski dudakta düşük olsa da çevre ciltte bazı kişilerde sorun olabilir. Endokrin bozucu risk beklenmez.

Bu içeriği içeren ürünler

27 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.