Kozmetik

Dipropilen Glikol

INCI: Dipropylene Glycol30 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Çözücü ve nem tutucu olarak çalışır. Formülün stabilitesine katkı sağlar ve aktiflerin dağılmasına yardım eder. Genelde bariyer için düşük risklidir. Alerjik kontakt dermatit nadirdir.

Faydaları

Nem hissini artırabilir ve ürünün dokusunu iyileştirir. Çoğu ciltte iyi tolere edilir. Formülün performansını destekler.

Dikkat edilmesi gerekenler

Çok hassas ciltlerde hafif batma yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

30 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.