Kozmetik

Disodyum Setearil Sülfosüksinat

INCI: Disodium Cetearyl Sulfosuccinate3 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Nazik bir yüzey aktif ve temizleyici/emülsifiye edici bileşendir. Köpürme ve temizleme hissi sağlar, ancak SLS kadar agresif değildir. Durulanan ürünlerde genelde iyi tolere edilir; ciltte kalan formüllerde hassas ciltte iritasyon yapabilir. Endokrin bozucu risk beklenmez.

Faydaları

Ürünün temizlenebilir ve dengeli bir dokuya sahip olmasına yardım eder. Görece nazik bir yüzey aktif olarak kabul edilir. Bariyer hasarı riski birçok sert temizleyiciye göre daha düşüktür.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas ciltte kuruluk veya hafif yanma yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

3 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.