Kozmetik

Disodyum Stearoyl Glutamat

INCI: Disodium Stearoyl Glutamate6 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Nazik bir emülgatör ve yüzey aktif yardımcıdır. Yağ ve su fazlarını dengeler. Ciltte yumuşak bir his bırakabilir. Gözenek tıkama riski düşüktür.

Faydaları

Formülün daha stabil ve konforlu olmasına yardım eder. Genelde hassas ciltlerde iyi tolere edilir. Alerjik kontakt dermatit riski düşüktür.

Bu içeriği içeren ürünler

6 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.