Kozmetik

Eritritol

INCI: Erythritol9 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Nem tutmaya yardımcı olan şeker alkollerinden biridir. Formülde cildin daha konforlu hissedilmesine katkı sağlayabilir. Gözenek tıkama riski düşüktür. Alerjik kontakt dermatit ve endokrin bozucu risk beklenmez.

Faydaları

Nem desteği sunabilir ve ürün hissini iyileştirebilir. Genelde düşük riskli bir yardımcı içeriktir. Ciltte yumuşaklık hissi sağlayabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

9 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.