Kozmetik

Etilheksil Triazon

INCI: Ethylhexyl Triazone42 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Çok güçlü bir UVB filtresidir ve yüksek SPF elde edilmesine yardım eder. Genelde cilt bariyerine düşük yük bindirir. Gözenek tıkama riski düşüktür. Endokrin bozucu risk açısından belirgin bir sorun beklenmez.

Faydaları

Güneş korumasını artırır ve ürünün suya dayanıklı performansına katkı sağlayabilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Nadiren hassas ciltlerde hafif irritasyon görülebilir.

Bu içeriği içeren ürünler

42 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.