Kozmetik

Soya Yağı

INCI: Glycine Soja Oil20 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Bitkisel yağdır ve cildi yumuşatır. Bariyerden su kaybını azaltmaya yardımcı olur. Gözenek tıkama riski bazı ciltlerde orta olabilir. Soya alerjisi olanlarda hassasiyet oluşturabilir.

Faydaları

Kuruluk hissini azaltır ve cildi daha esnek hissettirir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Akneye eğilimli ciltlerde ağır gelebilir. Soya alerjisi olanlarda reaksiyon yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

20 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.