Kozmetik

HDI/Trimethylol Hexyllactone Çapraz Polimeri

INCI: HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer9 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Film oluşturucu ve doku düzenleyici polimerdir.

Faydaları

Ürünün dayanıklılığını ve ciltte kalıcılığını artırır. Genelde düşük sistemik risk taşır.

Dikkat edilmesi gerekenler

Ciltte belirgin bariyer hasarı beklenmez; ancak çok hassas ciltlerde formülün toplam yapısı nedeniyle rahatsızlık olabilir. Endokrin bozucu riskleri belirgin değildir.

Bu içeriği içeren ürünler

9 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.