Kozmetik

Ayçiçeği Hibrit Yağı

INCI: Helianthus Annuus Hybrid Oil8 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Yumuşatıcı ve taşıyıcı yağ olarak görev yapar. Ürünün sürümünü kolaylaştırır. Cilt bariyerine genelde uyumludur. Alerjik kontakt dermatit riski düşüktür.

Faydaları

Kuru ciltte konfor sağlar. Makyajın daha eşit dağılmasına yardım eder. Formülde yumuşaklık hissi verir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Yağlı ciltlerde ağır gelebilir. Çok hassas ciltlerde nadiren rahatsızlık yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

8 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.