Kozmetik

Deniz iğdesi özü

INCI: Hippophae Rhamnoides Extract2 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Antioksidan ve bitkisel bakım desteği sağlayan bir ekstraktır. Saç derisinde yatıştırıcı ve besleyici algı oluşturabilir.

Faydaları

Bitkisel antioksidan içeriğiyle formülü destekler. Genelde düşük gözenek tıkama ve düşük endokrin risk profiline sahiptir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Bitkisel özler alerjik kişilerde temas hassasiyeti yapabilir; nadiren iritasyon görülebilir.

Bu içeriği içeren ürünler

2 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.