Kozmetik

Hidrojene Koko Gliseritler

INCI: Hydrogenated Coco-Glycerides12 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Yumuşatıcı ve kıvam artırıcı bir yağ türevidir. Ciltte kayganlık ve yumuşaklık sağlar. Bariyer üzerinde geçici destek sunabilir. Gözenek tıkama riski bazı ciltlerde orta düzeydedir.

Faydaları

Kremi daha zengin ve konforlu hale getirir. Kuruluk hissini azaltmaya yardımcı olur. Genelde kozmetiklerde yaygın kullanılan bir emollienttir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Akneye yatkın ciltlerde komedojenik etki gösterebilir.

Bu içeriği içeren ürünler

12 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.