Kozmetik

Hidrolize mısır nişastası

INCI: Hydrolyzed Corn Starch1 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Emici ve doku düzenleyici bir nişasta türevidir. Nem ve yağı azaltarak daha kuru bir his sağlar. Bariyer bütünlüğünü doğrudan bozmaz. Gözenek tıkama riski düşüktür.

Faydaları

Koltuk altında konforu artırabilir. Ürünün kayganlığını azaltır. Genelde düşük tahriş potansiyeline sahiptir. Çoğu ciltte iyi tolere edilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Mısır türevlerine duyarlı çok az kişide hassasiyet olabilir. Alerjik kontakt dermatit nadirdir. Endokrin risk beklenmez. Komedojenik risk düşüktür.

Bu içeriği içeren ürünler

1 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.