Kozmetik

Hidrolize Malt Ekstresi

INCI: Hydrolyzed Malt Extract1 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Parçalanmış malt türevidir ve bakım desteği sağlar. Nem ve yumuşaklık hissine katkıda bulunabilir. Bariyer açısından genelde düşük risklidir. Tahıl kaynaklı olduğu için hassasiyet oluşturabilir.

Faydaları

Cilt hissini iyileştirebilir. Formüle bitkisel destek sağlar. Genelde yardımcı bir ekstrakttır.

Dikkat edilmesi gerekenler

Gluten hassasiyeti olanlarda dikkat gerektirebilir.

Bu içeriği içeren ürünler

1 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.