Kozmetik

Hidroksihidrosinnamat

INCI: Hydroxyhydrocinnamate2 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Koku bileşeni veya koku stabilizasyonuna katkı veren bir aroma türevi olarak yer alır. Cilt bariyerini onaran bir işlevi yoktur. Gözenek tıkayıcı değildir. Alerjik kontakt dermatit açısından koku bileşenleri arasında hassasiyet oluşturabilir. Endokrin bozucu risk için güçlü kanıt yoktur. Leave-on ürünlerde koku bileşenleri hassas ciltte daha dikkat gerektirir.

Faydaları

Koku profilini destekler. Ürünün hoş algılanmasına katkı sağlar.

Dikkat edilmesi gerekenler

Koku hassasiyeti olanlarda irritasyon yapabilir. Alerjik kontakt dermatit riskini artırabilir. Bariyer zayıf ciltte batma hissi oluşturabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

2 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.