Kozmetik

Sarı kantaron özü

INCI: Hypericum Perforatum Extract3 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Bitkisel yatıştırıcı ve bakım amaçlı kullanılan bir ekstraktır. Ciltte rahatlatıcı his oluşturabilir. Masaj formüllerinde destekleyici rol oynar.

Faydaları

Cildi yatıştırmaya yardımcı olabilir. Bitkisel bakım hissi sağlar. Genel olarak orta-düşük risklidir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas ciltte alerjik reaksiyon yapabilir. Fotohassasiyet eğilimi nedeniyle güneşle temas sonrası sorun oluşturabilir. Göz çevresinde kullanılmamalıdır.

Bu içeriği içeren ürünler

3 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.