KozmetikGıda

İnositol

INCI: Inositol8 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Nem ve cilt konforunu destekleyen yardımcı bir bileşendir.

Faydaları

Bariyer desteğine dolaylı katkı sağlayabilir ve genellikle iyi tolere edilir. Gözenek tıkama riski düşüktür. Alerjik kontakt dermatit ve endokrin bozucu riskleri beklenmez.

Dikkat edilmesi gerekenler

Yüksek dozlarda bazı kişilerde hafif mide-bağırsak rahatsızlığı yapabilir. Üründeki miktar genellikle düşüktür. Alerjik veya toksik bir bileşen olarak kabul edilmez. Genel popülasyon için belirgin bir zararı beklenmez.

Bu içeriği içeren ürünler

8 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.