Kozmetik

İnülin Lauril Karbamat

INCI: Inulin Lauryl Carbamate7 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Doku düzenleyici ve yumuşatıcıdır. Formülün cilt hissini iyileştirir. Bariyer üzerinde nötrden hafif olumlu etki gösterebilir.

Faydaları

Genelde nazik kabul edilir. Tahriş riski düşüktür. Gözenek tıkama riski sınırlıdır.

Bu içeriği içeren ürünler

7 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.