Kozmetik

İyonon

INCI: Ionone2 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Koku bileşeni olarak kullanılan aroma maddelerinden biridir. Ürünün çiçeksi kokusunu destekler. Cilt bariyerine doğrudan etkisi yoktur.

Faydaları

Koku profilini güçlendirir. Genellikle düşük konsantrasyonlarda bulunur. Endokrin bozucu risk belirgin değildir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Koku hassasiyeti olanlarda irritasyon ve alerjik kontakt dermatit yapabilir. Hassas saç derisinde rahatsızlık oluşturabilir. Gözenek tıkama riski genelde düşüktür.

Bu içeriği içeren ürünler

2 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.