Kozmetik

Demir Oksitler

INCI: Iron Oxides (CI:77499)23 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Koyu pigment olarak renk verir. Kapatıcılığı ve ton derinliğini artırır. Gözenek tıkama riski düşüktür. Alerjik kontakt dermatit riski genelde düşüktür.

Faydaları

Ürünün renk dengesini sağlar. Doğal görünümlü kapatıcılık sunar.

Bu içeriği içeren ürünler

23 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.