Kozmetik

İzoamil Laurat

INCI: Isoamyl Laurate9 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Hafif emollient ve kaydırıcı bir yağ esteridir. Cilde ipeksi his verir ve formülün dağılımını iyileştirir. Genelde bariyeri destekleyici kabul edilir, ancak çok yağlı ciltlerde ağır his bırakabilir. Alerjik kontakt dermatit riski düşüktür.

Faydaları

Makyajın daha pürüzsüz görünmesine yardım eder. Gözenekleri ağırlaştırmadan yumuşaklık sağlayabilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Çok hassas veya akneye yatkın ciltlerde nadiren rahatsızlık hissi yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

9 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.