Kozmetik

İzododekan

INCI: Isododecane74 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Hafif uçucu bir çözücü ve kaydırıcıdır. Ürünün hızlı kurumasına ve uzun süre kalmasına yardım eder. Cilt bariyerini kurutma potansiyeli vardır ama bu üründe miktarı sınırlı olabilir. Gözenek tıkama riski düşüktür.

Faydaları

Makyajın daha dayanıklı olmasını sağlar. Yağlı his bırakmadan pürüzsüzlük verir. Genelde komedojenik değildir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas veya çok kuru ciltlerde kuruluk ve hafif tahriş yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

74 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.