Kozmetik

İsononil İsononanoat

INCI: Isononyl Isononanoate21 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Yumuşatıcı bir ester yağdır ve cilde ipeksi bir his verir. Ürünün sürülmesini kolaylaştırır ve kuruluğu azaltır. Bariyer üzerinde genelde naziktir. Komedojenik olma eğilimi düşüktür.

Faydaları

Cildi daha yumuşak ve konforlu hissettirebilir. Makyajın daha homojen görünmesine yardım eder. Hassas ciltlerde çoğunlukla iyi tolere edilir. Hormon bozucu risk beklenmez.

Bu içeriği içeren ürünler

21 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.