Kozmetik

İzopentildiol

INCI: Isopentyldiol5 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Nem tutucu ve çözücü özellik gösteren yardımcı bir bileşendir. Ciltte kayganlık ve konfor hissi sağlayabilir. Bariyer üzerinde genelde hafif etkilidir. Gözenek tıkama riski düşüktür.

Faydaları

Temizleyicinin kurutucu etkisini azaltmaya yardım eder. Formülün daha dengeli hissedilmesini sağlar.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas ciltlerde hafif iritasyon yapabilir. Alerjik kontakt dermatit riski düşüktür.

Bu içeriği içeren ürünler

5 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.