KozmetikEv temizlik

İzopropil alkol

INCI: Isopropyl Alcohol44 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Çözücü olarak kullanılır ve ürünün hızlı kurumasına yardım eder. Saçta hafiflik hissi verebilir. Ancak kurutucu etkisi nedeniyle bariyer dostu değildir. Hassas saç derisinde tahriş yapabilir.

Faydaları

Ürünün çabuk dağılmasına ve kurumasına katkı sağlar. Yağlı his bırakmadan uygulama kolaylığı sunabilir. Kısa süreli kullanımda işlevseldir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Cilt ve saç bariyerini kurutabilir. Hassas kişilerde irritasyon ve yanma yapabilir. Gözle temasında belirgin rahatsızlık oluşturabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

44 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.