Kozmetik

İzopropil Miristat

INCI: Isopropyl Myristate87 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Kayganlık veren bir emolyan ve çözücüdür. Ürünün ciltte kolay yayılmasını sağlar. Ancak gözenek tıkama eğilimi belirgindir. Akneye yatkın ciltlerde sorun çıkarabilir.

Faydaları

Kremi daha ipeksi ve rahat sürülebilir hale getirir. Kuru ciltte geçici yumuşaklık sağlayabilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Gözenek tıkama ve komedon oluşturma riski yüksektir. Akne eğilimli ciltlerde sivilceyi artırabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

87 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.