Kozmetik

Pigment kaplayıcı

INCI: Isopropyl Titanium Triisostearate6 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Pigmentlerin cilde daha iyi tutunmasına ve yayılmasına yardım eder. Ürünün kapatıcılığını artırır. Genelde düşük-orta riskli bir yardımcı bileşendir. Hassas ciltlerde hafif iritasyon yapabilir.

Faydaları

Renk performansını iyileştirir. Tinted güneş ürününün eşit görünmesine katkı sağlar.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas ciltlerde hafif tahriş yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

6 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.