Kozmetik

İzostearil Alkol

INCI: Isostearyl Alcohol4 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Yumuşatıcı ve kıvam verici yağ alkoldür. Ürünün daha kaygan ve dolgun hissettirmesine yardım eder. Bariyer üzerinde yumuşatıcı etki gösterebilir. Gözenek tıkama riski düşüktür.

Faydaları

Sürümü kolaylaştırır ve dokuyu iyileştirir. Dudakta kuruluk hissini azaltabilir. Genelde iyi tolere edilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Çok hassas ciltte nadiren iritasyon yapabilir. Endokrin bozucu risk beklenmez.

Bu içeriği içeren ürünler

4 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.