Kozmetik

İzostearil İzostearat

INCI: Isostearyl Isostearate6 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Yoğun emoliyent ve doku iyileştirici bir bileşendir. Ürüne kayganlık verir. Bazı ciltlerde gözenek tıkama eğilimi gösterebilir. Genelde ciddi toksisite beklenmez.

Faydaları

Kuru ciltte daha yumuşak bir his sağlayabilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Akneye yatkın ciltlerde ağır gelebilir ve tıkanıklığı artırabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

6 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.