Kozmetik

Laktobasil Fermenti

INCI: Lactobacillus Ferment3 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Ferment içerik olarak formülün cilt dostu hissini destekleyebilir. Genelde yatıştırıcı ve bakım odaklı kullanılır. Bariyer üzerinde belirgin bir olumsuz etkisi beklenmez. Alerjik risk düşüktür.

Faydaları

Hassas ciltlerde konfor hissini artırmaya yardımcı olabilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Nadir olarak fermente içeriklere hassas kişilerde iritasyon yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

3 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.