Kozmetik

Lactobacillus

4 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Ferment/biotik destek amaçlı kullanılan bir bileşendir. Cilt mikrobiyomunu desteklemeye yönelik formüllerde yer alabilir. Genelde düşük risklidir.

Faydaları

Hassas ciltte destekleyici olabilir. Bariyer konforuna katkı sağlayabilir. Gözenek tıkama riski beklenmez.

Bu içeriği içeren ürünler

4 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.