Kozmetik

Laurik asit

INCI: Lauric Acid26 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Yağ asidi olarak temizleme ve yapılandırma işlevi görebilir. Antimikrobiyal özellikleri olabilir. Ancak hassas ciltte bariyeri biraz zorlayabilir. Gözenek tıkama eğilimi bazı kişilerde orta olabilir.

Faydaları

Formülün temizleme ve bakım dengesine katkı sağlar.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas saçlı deride iritasyon yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

26 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.