Kozmetik

Meadowfoam Tohumu Yağı

INCI: Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil5 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Cildi yumuşatan ve oksidasyona dayanıklı bir bitkisel yağdır. Ürünün kayganlığını ve kalıcılığını artırır. Bariyer üzerinde destekleyici bir film bırakabilir.

Faydaları

Kuru ve hassas bölgelerde rahatlatıcı olabilir. Genelde düşük tahriş potansiyeline sahiptir. Alerjik kontakt dermatit riski düşüktür.

Dikkat edilmesi gerekenler

Bitkisel yağlara duyarlı kişilerde nadiren reaksiyon görülebilir. Çok akneye eğilimli ciltlerde bazı kişilerde ağır his bırakabilir. Endokrin bozucu risk beklenmez.

Bu içeriği içeren ürünler

5 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.