Kozmetik

Linoleik Asit

INCI: Linoleic Acid6 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Cilt bariyerinin doğal lipitlerinden biridir ve yumuşatıcı etki sağlar. Dudak yüzeyinde bariyer desteği sunabilir. Gözenek tıkama riski düşüktür.

Faydaları

Bariyer bütünlüğünü destekleyerek kuruluk ve pullanmayı azaltmaya yardımcı olabilir. Akneye eğilimli ciltlerde genelde daha uyumlu bir yağ asididir. Alerjik risk düşük kabul edilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Nadiren oksidasyona bağlı hassasiyet veya irritasyon olabilir. Endokrin bozucu risk beklenmez. Çok hassas kişilerde rahatsızlık hissi oluşturabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

6 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.