Kozmetik

M-Aminofenol

INCI: M-aminophenol1 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Saç boyasında renk oluşumuna katkı veren oksidatif boya ara maddesidir.

Faydaları

Koyu ve küllü tonların oluşmasına yardımcı olur. Renk yoğunluğunu ve kalıcılığını destekler. Kalıcı boya sistemlerinde yaygın kullanılan bir pigment öncüsüdür.

Dikkat edilmesi gerekenler

Duyarlı kişilerde alerjik kontakt dermatit ve irritasyon yapabilir. Saç derisi bariyerini zayıflatabilir ve özellikle önceden boyaya reaksiyon verenlerde risklidir. Endokrin bozucu riskten ziyade alerji ve tahriş açısından önem taşır.

Bu içeriği içeren ürünler

1 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.