Kozmetik

Macadamia Yağı

INCI: Macadamia Integrifolia Seed Oil9 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Besleyici bir bitkisel yağdır ve ciltte yumuşatma sağlar. Bariyerin üstünde koruyucu bir tabaka oluşturarak nem kaybını azaltabilir. Gözenek tıkama riski orta-düşük düzeydedir.

Faydaları

Kuru ve yıpranmış ciltte konfor sağlayabilir. Cildi daha esnek hissettirebilir. Genelde iyi tolere edilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Yağlı veya akneye yatkın ciltlerde bazı kişilerde ağır gelebilir. Fındık/kuruyemiş hassasiyeti olanlarda dikkat gerekir. Endokrin bozucu risk beklenmez.

Bu içeriği içeren ürünler

9 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.