Kozmetik

Macadamia Ternifolia Tohum Yağı

INCI: Macadamia Ternifolia Seed Oil11 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Bitkisel emolyan olarak cildi yumuşatır. Lipid desteği sağlar. Kuru ciltte konfor hissi verir.

Faydaları

Bariyer bütünlüğünü destekleyebilir. Kuruluk ve pullanmayı azaltmaya yardımcı olur. Çoğu ciltte iyi tolere edilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Çok yağlı veya akneye eğilimli ciltlerde ağır gelebilir. Nadiren hassas ciltte temas irritasyonu yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

11 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.