Kozmetik

Magnezyum Stearat

INCI: Magnesium Stearate52 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Tozların kaymasını ve ürünün sıkışmasını kolaylaştıran bir yardımcı maddedir. Ciltte yumuşak bir his bırakır. Bariyer açısından genelde düşük risklidir. Gözenek tıkama riski düşük-orta olabilir.

Faydaları

Ürünün daha kolay uygulanmasını sağlar. Yapışmayı azaltır ve dokuyu iyileştirir. Genelde iyi tolere edilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Çok yağlı ciltlerde bazı kişilerde hafif tıkanma hissi yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

52 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.