Kozmetik

Maltoz

INCI: Maltose21 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Nem tutucu ve ciltte yumuşaklık hissi veren bir şeker türevidir. Bariyer üzerinde hafif destek sağlayabilir. Genelde düşük risklidir. Hormon bozucu risk beklenmez.

Faydaları

Kuruluk hissini azaltmaya yardımcı olabilir. Cildin daha konforlu hissetmesini sağlar.

Bu içeriği içeren ürünler

21 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.