Kozmetik

Manganez Viyole

INCI: Manganese Violet3 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Mor ton veren mineral pigmenttir. Ürüne renk düzeltme ve ton derinliği kazandırır. Cilt bariyerine doğrudan etkisi yoktur. Gözenek tıkama riski düşüktür. Alerjik kontakt dermatit riski genelde düşüktür. Endokrin bozucu etkisi beklenmez. Kozmetik pigment olarak yaygın kullanılır.

Faydaları

Mor ve soğuk alt ton sağlar. Renk çeşitliliğini artırır. Genelde inerttir. Komedojenik değildir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Nadir hassasiyet dışında belirgin zarar beklenmez. Göz çevresinde mekanik irritasyon çok nadirdir. Endokrin risk beklenmez. Bariyer hasarı beklenmez.

Bu içeriği içeren ürünler

3 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.