Kozmetik

Mango Çekirdeği Yağı

INCI: Mangifera Indica (Mango) Seed Oil2 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Yumuşatıcı bitkisel yağdır ve ciltte koruyucu his bırakır. Bariyer bütünlüğünü destekleyebilir. Gözenek tıkama riski orta-düşük olabilir. Alerjik kontakt dermatit nadirdir.

Faydaları

Kuruluk hissini azaltabilir ve cildi daha esnek hissettirebilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Akneye yatkın ciltlerde ağır gelebilir.

Bu içeriği içeren ürünler

2 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.