Kozmetik

Mentha Viridis Yaprak Yağı

INCI: Mentha Viridis Leaf Oil6 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Ferahlık ve aroma sağlar. Uçucu yağ olduğu için hassasiyet potansiyeli taşır. Cilt bariyeri ve mukozada iritasyon yapabilir. Endokrin risk net değildir.

Faydaları

Nefes ferahlatıcı etki sunar. Ürün deneyimini iyileştirir. Düşük miktarda kullanıldığında yaygın bir aroma bileşenidir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Ağız içinde yanma ve hassasiyet yapabilir. Alerjik kontakt dermatit riski vardır. Bebekler için uygun olmayabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

6 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.