Kozmetik

Miristik Asit

INCI: Myristic Acid34 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Yağ asidi olarak kıvam ve kayganlık sağlar. Formülün kremamsı yapısını destekler.

Faydaları

Saçta yumuşaklık hissi verebilir. Ürünün dokusunu iyileştirir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Ağır formüllerde birikim yapabilir ve bazı kişilerde gözenek tıkanıklığı eğilimini artırabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

34 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.