Peptit

INCI: Nonapeptide-1

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Cilt tonu görünümünü hedefleyen kozmetik bir peptittir. Bariyer üzerinde belirgin zarar beklenmez. Gözenek tıkama riski yok denecek kadar düşüktür. Alerjik kontakt dermatit ve endokrin bozucu risk beklenmez.

Faydaları

Leke görünümünü azaltmaya yönelik formüllerde kullanılabilir. Genelde nazik bir bileşendir. Ciltte konforlu tolere edilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Beklenen belirgin bir zararı yoktur.

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.