Kozmetik

Naylon-12

INCI: Nylon-1214 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Kayganlık ve ipeksi his veren sentetik bir polimerdir. Ciltte pürüzsüz görünüm sağlar. Bariyer üzerinde belirgin bir hasar beklenmez. Endokrin bozucu risk beklenmez.

Faydaları

Makyajın daha düzgün yayılmasına yardım eder. Dokuyu iyileştirir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Mikroplastik/çevresel yük açısından olumsuz değerlendirilebilir. Hassas ciltte nadiren iritasyon yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

14 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.