Kozmetik

Nymphaea Alba Çiçek Ekstresi

INCI: Nymphaea Alba Flower Extract1 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Bitkisel yatıştırıcı/antioksidan ekstrakttır.

Faydaları

Formüle bitkisel destek ve hoş algı katabilir. Genelde düşük risklidir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Bitkisel ekstraktlar alerjik kontakt dermatit yapabilir. Endokrin bozucu risk için güçlü kanıt yoktur.

Bu içeriği içeren ürünler

1 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.