Kozmetik

O-Simen-5-OL

INCI: O-Cymen-5-OL6 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Antimikrobiyal özellik gösteren yardımcı bir bileşendir. Ürünün mikrobiyal yükünü azaltmaya katkı sağlar. Hassas ciltlerde tahriş potansiyeli olabilir. Alerjik kontakt dermatit riski düşük-orta düzeydedir.

Faydaları

Formülün korunmasına yardımcı olur. Ürünün raf ömrünü destekler.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas ciltlerde yanma veya iritasyon yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

6 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.