Kozmetik

Oktildodesil Stearoil Stearat

INCI: Octyldodecyl Stearoyl Stearate19 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Yapı verici ve kaydırıcı bir yağ esteridir, ruja kremsi doku kazandırır. Pigmentlerin dudakta daha düzgün dağılmasına yardımcı olur. Genel olarak orta-düşük risklidir.

Faydaları

Ürünün sürümünü ve dudakta konforunu artırır. Kuruluk hissini azaltmaya yardımcı olabilir. Formülün daha dolgun görünmesini sağlar.

Dikkat edilmesi gerekenler

Bazı kişilerde komedojenik davranabilir ve çevre ciltte gözenek tıkanıklığını artırabilir. Hassas ciltlerde nadiren irritasyon yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

19 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.