Kozmetik

Çuha Çiçeği Yağı

INCI: Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil4 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Linoleik ve gama-linolenik asit içeren bitkisel bir yağdır. Saç yüzeyini yumuşatır ve bakım hissi verir.

Faydaları

Kuru saçta esneklik ve parlaklık hissini destekleyebilir. Bariyer dostu emolyan olarak kullanılabilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Nadiren hassas kişilerde iritasyon veya alerjik reaksiyon yapabilir. Gözenek tıkama ve endokrin bozucu riskleri düşük kabul edilir.

Bu içeriği içeren ürünler

4 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.